Livsmedelsarbetareförbundet avd 035 Enköping

Zone d'identification

Type d'entité

Collectivité

Forme autorisée du nom

Livsmedelsarbetareförbundet avd 035 Enköping

forme(s) parallèle(s) du nom

    Forme(s) du nom normalisée(s) selon d'autres conventions

      Autre(s) forme(s) du nom

        Numéro d'immatriculation des collectivités

        Zone de description

        Dates d’existence

        1909--

        Historique

        Avdelningen bildades som avd 40 av Sv Bageri- och Konditoriarbetare- // förbundet. Fr o m protokoll daterat den 12/2 1911 kallas avd för avd 35. Bageri- och Konditoriarbetareförbundet slogs ihop med Slakteri- och Charkuteriarbetareförbundet och bildade Livsmedelsarbetareförbundet. // Fr o m protokoll daterat den 19/3 1922 kallas föreningen för avd 35 av Livsmedelsindustriarbetareförbundet. Den 1/1 1964 blev avd en sektion av avd 7 i Västerås. |

        Lieux

        Enköpings kommun, Enköping

        Statut légal

        Ideell förening

        Fonctions et activités

        Fackliga organisationer | LO/Landsorganisationen | Livsmedelsarbetareförbundet | Avdelning/sektion/klubb

        Textes de référence

        Organisation interne/Généalogie

        Underförening:Arbetsplatsklubb Arla

        Contexte général

        Fackliga organisationer | LO/Landsorganisationen | Livsmedelsarbetareförbundet | Avdelning/sektion/klubb

        Zone des relations

        Zone des points d'accès

        Mots-clés - Sujets

        Mots-clés - Lieux

        Occupations

        Zone du contrôle

        Identifiant de notice d'autorité

        SE/FAC/4464

        Identifiant du service d'archives

        SE-FAC [NAD], [ARK:30441]

        Règles et/ou conventions utilisées

        Lokal regel för organisationers namnformer: 1) modern namnform väljs framför ursprunglig. 2) Huvudord anges först.

        Statut

        Ébauche

        Niveau de détail

        Moyen

        Dates de production, de révision et de suppression

        Langue(s)

          Écriture(s)

            Sources

            Notes de maintenance